U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Aangenaam kennis te maken.  Ik ben Esther van den Houten, juridisch secretaresse, managementassistent en tekstcorrector. 
Als zelfstandig ondernemer werk ik met veel plezier als 'virtueel assistent' vanuit huis. 

Doordat ik beschik over veel kennis en werkervaring -in combinatie met mijn positieve instelling en enthousiaste inzet- pak ik zaken snel op, waardoor u met een gerust hart uw opdrachten aan mij kunt uitbesteden.  

 

Ervaring

Aangezien ik ruim 15 jaar heb gewerkt als (juridisch) secretaresse/managementassistent bij verschillende organisaties, is het voor mij geen enkel probleem om snel mijn weg te vinden binnen een nieuwe organisatie of jou 1-op-1 op afstand te ondersteunen.

Naast veel secretariële ervaring, heb ik ook ervaring opgedaan op het gebied van P&O, communicatie, staf-, project- en evenementenondersteuning.  Daarnaast ben ik bekend met het werken voor een overheidsinstelling, maatschappelijk werk, thuiszorg, het werken met ouderen, trainen en coachen en het omgaan met kinderen met een beperking.

Kortom: een mooi pakket waarmee ik jou snel en op de juiste manier kan ondersteunen.
 

Voor aanbevelingen en uitgebreidere informatie, verwijs ik graag naar mijn Linkedinpagina: 

www.linkedin.com/pub/esther-van-den-houten/51/519/883