U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Tekst corrigeren en redigeren

 

Eindcheck tekst

Het moment is daar. Jouw inhoudelijk , goed doordachte tekst wordt gepubliceerd. Als afstudeerscriptie, verslag, boek, presentatie, naslagdocument, lesmateriaal, etc. Je hebt er veel tijd en energie in gestoken om alles in woorden om te zetten en bent nu zover om de inhoud te delen met anderen . Alleen die laatste loodjes wegen zwaar… Het ontbreekt je aan de tijd en misschien ook zin, om de tekst nog eens helemaal na te lezen en de punten op de ‘i” te zetten. Geen zorgen. Het komt goed! 


Geef het uit handen en laat mij de eindcheck (tekstredactie) voor je doen. Ik kan je helpen bij het checken van jouw tekst op spelling, grammatica, zinsopbouw, lay-out, et cetera. 
Want zeg nou zelf, het zou toch jammer zijn als mensen straks jouw tekst niet lezen, omdat ze struikelen over de spelfouten of de lay-out niet uitnodigt tot lezen?

Afstudeerscriptie
Na hard werken, is ‘ie dan eindelijk klaar: jouw afstudeerscriptie. Nou ja klaar…
Je bent in de eindfase waar meerdere mensen je scriptie gaan lezen en ook zullen voorzien van commentaar. 
En dat moet allemaal nog verwerkt worden om van jouw scriptie een goed eindproduct te maken. 
Hier kan ik je bij helpen, zodat jij zonder al teveel stress een mooi einddocument aan kan leveren.

  • Ik haal voor jou de spelfouten eruit
  • Ik let op grammatica en niet-lopende zinnen
  • Ik let op consequent gebruik van termen
  • Ik zorg ervoor dat de lay-out in orde is

Bel meteen voor hulp: 06-48059955 of neem contact op.
Van tevoren al hulp nodig voor je onderzoek bij het uitwerken van gehouden interviews tot een verslag? Wat een tijdrovende klus is dat. Ook hiervoor (transcriberen) kun je bij mij terecht. Voor meer informatie klik op transcriberen of neem contact op

Manuscript
Eindelijk is het zover. Je hebt je verhaal toevertrouwd aan papier en wilt het gaan uitbrengen als publicatie. Je hebt zelfs al een uitgever gevonden, maar voor het naar de drukker gaat, wil je nog wel graag de puntjes op de “i” zetten. Hier kan ik je bij helpen.

  • Ik kijk voor jou naar de spelling, grammatica, interpunctie.
  • Ik let op de vormgeving
  • Ik let op consequent gebruik van termen
  • Ik let op de volgorde van de tekst

 Zo kan jij een goed en leesbaar manuscript aanleveren. Bel voor vragen of meer informatie: 06-48059955 of neem contact op.


Checken CV, website, Linkedinprofiel, et cetera
Mensen maken tegenwoordig kennis met jou via jouw 'social media' kanalen. Het is dus wel zo prettig als deze ‘digitale kennismaking’ er prima verzorgd uitziet. Het is een soort van visitekaartje dat je afgeeft. Een spelfout of niet lopende zin kan een verkeerde indruk geven. Het kan er zelfs voor zorgen dat je niet wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dus vergroot je kansen en laat ze door mij checken. Wie weet wat het je oplevert?! Bel vrijblijvend voor meer informatie 06-48059955 of neem contact op via het formulier.


Terug naar homepage