U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Transcriberen

Heb je hulp nodig bij het laten uitwerken van je opnames van een interview, focusgroep, zoommeting of andere audio-opname tot een verslag,? Hier kan ik je bij helpen. Transcriberen is één van mijn specialisaties. Bel me vrijblijvend op: 06-48059955 of neem contact op voor meer informatie en tarieven. 

Wat is transcriberen?
Studenten, onderzoekers, journalisten, artsen, enzovoort, laten de door hen gemaakte audio-opnames, zoals een interview, dictaat of vergadering, vaak uitwerken 
tot een verslag, een transcript. Zo blijven alle details en de inhoud van het gesprek bewaard. 
Het omzetten of overzetten van een geluidsopname of video-opname naar tekst, wordt ook wel transcriberen genoemd.  Denk bijvoorbeeld aan een video-opname van een online overleg (zoommeting, microsoft teams), een focusgroep, een met de mobiel opgenomen interview, et cetera. Dit is een tijdrovende klus, waarbij het inzetten van een professional -een transcribent-  veel tijd kan besparen. Typvanjeaf is hierin gespecialiseerd. Wil je hier meer over weten? Vraag dan gratis het e-book 'Transcriberen' aan via het contactformulier. 

 

Terug naar homepage

 

TranscriptieTranscriptie