U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Veelgestelde vragen

Wat kost het?
De kosten verschillen per opdracht en worden onder andere bepaald door de "zwaarte" van de werkzaamheden, welke informatie er wel of niet aangeleverd wordt, de benodigde uitwerkingstijd en gewenste deadline. Heb je een opdracht en wil je graag een prijsindicatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. 

Hoe lang doe je over een opdracht?
Hoeveel tijd er nodig is om een opdracht uit voeren, verschilt per opdracht. Dit hangt onder andere af van wat voor soort ondersteuning er gewenst is en bijvoorbeeld de kwaliteit van aangeleverde documenten of geluidsopnames. Natuurlijk is het vooraf mogelijk om een globale indicatie te geven van de benodigde tijd en kosten. Bel me op 06-49059955 dan vertel ik je meer hierover. Mailen kan natuurlijk ook: info@typvanjeaf.nl

 

Waar werk je?
Ik werk veelal vanaf mijn eigen werkplek.  Op verzoek kan er in overleg ook op locatie gewerkt worden in de gemeente Bronckhorst.

Wat is een virtueel assistent?
Een virtueel assistent, ook wel va genoemd, is een assistent die zonder dat ze fysiek aanwezig is een opdrachtgever op afstand  ondersteunt en assisteert. Voor een uitgebreidere omschrijving van een va: klik hier.


Wat is een transcribent?
Een transcribent is iemand die gespecialiseerd is in het omzetten van een geluidsopname of video-opname van een interview, vergadering, focusgroep, dictaat, et cetera, naar een tekst/verslag, ook wel transcript genoemd. Voor meer informatie over transcriberen: klik hier.

 

 

Terug naar homepage