U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Recencies

"Al een paar keer gewerkt met Esther van den Houten. Heerlijk om je geen zorgen te hoeven maken over je uitbestede werk, en het nog beter dan verwacht aangeleverd te krijgen."
-Ilse Schrijver, Business Coach Kleynenborgh senior onderzoeker|projectmanager Lectoraat Employability Zuyd -
 

"Esther werkt zeer netjes, accuraat en professioneel. Ze denkt mee en gaat voor een tevreden klant. Ik ben blij dat Esther ook mij werd aanbevolen bij het transcriberen." 
- Ron Crutzen, Clusterdirecteur primair onderwijs (RDO)-


"Esther heeft mij op een persoonlijke en professionele manier geholpen om mijn thesis op een hoger niveau te krijgen. Esther heeft
ervoor gezorgd dat mijn thesis beter, vlotter te lezen is zonder afbreuk te doen aan mijn manier van schrijven."
 
-Rob Ramakers Opleidingsfucntionaris bij Zuyderland-


"Esther heeft voor mij audio-opnames getranscribeerd en heeft dit binnen de afgesproken deadline uiterst professioneel gedaan! Daarnaast was de tussentijdse communicatie over o.a. de voorgang goed! Kortom: een echte aanrader!
"
- Tom Brandsma, Innovatie - Technologie - Zorg - Projectmanagement -


"Esther is klantgericht, snel, duidelijk meedenkend en zeer
 
ondersteunend. Het aanbevelen meer dan waard."
-Thijs Vossen, Leiderschap Leisure Hospitality-

"Onlangs contact opgenomen met Esther om mijn afstudeeronderzoek eens grondig te laten controleren op het Nederlands. Ik ben erg tevreden met het resultaat, vooral omdat Esther ook rekening kon houden met de deadline die eraan kwam. Super! Echt een aanrader."
- Jorden Brouwer, KYC/CDD analyst bij Rabobank Groep- 

"Van Esther een zeer snelle en accurate manuscript beoordeling gehad. Eerlijk en oprecht met waardevolle tips. Wat wil je nog meer? Top!'" 
- Alex Moorlag, Auteur 'Met één been in het leven'- 

 

Terug naar homepage